Czy po zmianie stanowiska trzeba ponownie odbyć szkolenie BHP?
Aktualizacja: 2 listopada 2026 r. Czy po zmianie stanowiska trzeba ponownie odbyć szkolenie BHP? Nie zawsze trzeba powtarzać całe szkolenie BHP. Pracownik przenoszony na stanowisko…
Aktualizacja: 2 listopada 2026 r. Czy po zmianie stanowiska trzeba ponownie odbyć szkolenie BHP? Nie zawsze trzeba powtarzać całe szkolenie BHP. Pracownik przenoszony na stanowisko…
Aktualizacja: 18 października 2026 r. Kto może przeprowadzić instruktaż stanowiskowy BHP? Zgodnie z § 11 ust. 5 rozporządzenia w sprawie szkolenia w dziedzinie bezpieczeństwa i…
Aktualizacja: 18 października 2026 r. Kiedy należy przeprowadzić pierwsze szkolenie okresowe BHP? Pracodawcy i osoby kierujące pracownikami powinni ukończyć pierwsze szkolenie okresowe w ciągu 6…